More
  AcasăActualitateTRIOUL TERORII din Bacău PRIMESTE PEDEPSE COLOSALE: Unul dintre spărgători, închis pentru...

  TRIOUL TERORII din Bacău PRIMESTE PEDEPSE COLOSALE: Unul dintre spărgători, închis pentru aproape 29 de ani!

  Trei spărgători de locuințe, doi dintre ei din municipiul Bacău și al treilea din comuna Horgești, au primit condamnări-record din partea instanței pentru ravagiile comise în perioada 2015-2022 în Bacău. Sentințele, date în primă instanță, au atras atenția prin severitatea pedepselor impuse celor trei inculpați pentru infracțiuni de furt.

  Liderul grupului a fost condamnat la aproape 29 de ani de închisoare, în timp ce ceilalți doi complici vor petrece o perioadă semnificativă după gratii, în cazul în care hotărârea instanței va rămâne definitivă. Unul dintre ei a primit o pedeapsă de 11 ani și 6 luni de închisoare, în timp ce al treilea a fost condamnat la o pedeapsă aproape la fel de aspră.

  Conform hotărârii instanței: „În final, se condamnă pe inculpatul MD la pedeapsa de 28 de ani, 6 luni și 276 de zile de închisoare, executare în regim de detenție. (…) În final, se condamnă pe inculpatul NN la pedeapsa rezultantă de 11 ani și 6 luni de închisoare, cu executare în regim de detenție. (…) În final, se condamnă pe inculpatul ZC la pedeapsa de 6 ani, 6 luni și 792 de zile de închisoare, executare în regim de detenție”.

  În perioada 2015-2022, cei trei infractori au comis peste 10 spargeri, toate având loc în urma unor informații precise, prejudiciul rezultat din aceste furturi ajungând, în unele cazuri, chiar și la suma de 100.000 de euro.

  sursa Unu pe Trotus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img