More
  AcasăActualitateȘofer român de TIR, maestrul GPS: A ales ruta inedită prin Germania...

  Șofer român de TIR, maestrul GPS: A ales ruta inedită prin Germania și a declarat război casei vecinului! Alege “Navigare neconvențională” pentru experiențe unice pe șosele!

  Un șofer român a adus un strop de circ într-un oraș german, transpunând conceptul de ‘haos’ la un nivel cu totul nou. Cu un camion de 40 de tone, a decis să facă un grand tur al istoriei din vestul Germaniei, lăsând în urmă o stradă îngustă distrusă și o clădire istorică cu un bilet de adio de peste 600 de ani.

  Întreaga dramă a avut loc pe străduțele strâmte ale orășelului Solingen, unde localnicii au avut parte de un moment ‘wow’ atunci când s-au trezit între case cu un TIR masiv, cu număr de înmatriculare din Iași. Desigur, aventurierul nostru motorizat și-a făcut intrarea triumfală cu un camion-monstru de 40 de tone, de parcă ar fi fost vedeta unui show auto foarte puțin convențional.

  Șoferul, ghidat de GPS-ul său în mod aventuros, s-a aventurat pe o stradă îngustă, lăsând în urmă o suită de pagube care au adus îngrijorare în rândul locuitorilor. Ajungând în cele din urmă să fie blocat într-o fermă mică, se pare că mașina a avut o părere personală asupra semnelor care indicau restricții de greutate.

  Potrivit surselor de haz, poliția a descoperit că șoferul a lăsat în urmă un automobil avariat, un pod cu probleme de identitate (doar pentru 12 tone, nu 40!), și o clădire istorică care acum arată ca și cum ar fi fost prinsă într-un dans bizar cu mastodontul său.

  Camionul, încărcat cu multe tone de pâine prăjită (probabil un ingredient secret pentru un mic dejun exploziv), a fost eliberat în cele din urmă, dar rămâne de văzut câte feluri de pâine și-au găsit calea spre istorie, lăsând locuitorii și turiștii cu întrebarea: ‘Câte secrete ascunde o turație greșită a GPS-ului?

  sursa Unu pe Trotus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img