More
  AcasăActualitateRomânia asistă la GRANDIOASA pornire a lucrărilor pentru o AUTOSTRADĂ CHEIE! Constructorul...

  România asistă la GRANDIOASA pornire a lucrărilor pentru o AUTOSTRADĂ CHEIE! Constructorul promite FINALIZAREA până în 2026!

  Autostrada Transilvania ia un nou avânt! Cristian Pistol, Directorul CNAIR, a anunțat cu entuziasm vineri seara că, începând cu 15 martie, vor demara lucrările pentru proiectarea și execuția Secțiunii Suplacu de Barcău – Chiribiș. Un pas important pentru infrastructură, această secțiune de 26,35 km va beneficia de atenția și expertiza Antreprenorului român, Construcții Erbașu SA.

  Potrivit informațiilor furnizate de directorul CNAIR, termenul de finalizare a lucrărilor este stabilit la 24 de luni, din care 6 luni sunt dedicate proiectării și 18 luni execuției efective. Cu un contract în valoare de 884,12 milioane de lei, fără TVA, și finanțat prin Programul de Transporturi, acest proiect a fost semnat în luna noiembrie a anului trecut.

  Traseul acestei secțiuni de autostradă nu este doar o bandă de asfalt; va găzdui 8 poduri, 8 pasaje și 3 viaducte, transformându-l într-o inovație semnificativă pentru rețeaua de transport. Anunțul vine în urma declarațiilor Ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, care în luna septembrie a anului trecut dezvăluia că încă o secțiune crucială din Autostrada Transilvania are un constructor desemnat.

  Cu toate acestea, constructorul român are acum la dispoziție un buget considerabil și timp suficient pentru a transforma visul autostrăzii în realitate. O veste încurajatoare pentru toți cei interesați de dezvoltarea infrastructurii din România!

  sursa Unu pe Trotus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img