More
  AcasăActualitateINCENDIU PUTERNIC într-o localitate băcăuană, flăcările au cuprins DOUĂ GOSPODĂRII și au...

  INCENDIU PUTERNIC într-o localitate băcăuană, flăcările au cuprins DOUĂ GOSPODĂRII și au DISTRUS o casă, un adăpost de animale și o anexă

  Un incendiu puternic a izbucnit în cursul serii de 10 ianuarie, într-o gospodărie din orașul Dărmănești, flăcările extinzându-se și asupra unei gospodării învecinate. O casă, un adăpost de animale și o anexă au fost distruse.

  Ema Tereș, purtător de cuvânt ISU Bacău: „În cursul serii de 10 ianuarie a.c., pompierii militari au fost solicitați să intervină în orașul Dărmănești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța producerea unui incendiu la o gospodărie.

  Pentru gestionarea operativă a situației de urgență, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă, încadrate cu 15 pompieri militari, intervenția fiind condusă de comandatul Detașamentului de Pompieri Moinești.

  La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unui adăpost de animale (90 mp), la nivelul unei case (60 mp), precum și la nivelul unei anexe (30 mp) aparținând proprietății învecinate.

  Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este instalația electrică defectă.” (foto: imagine ilustrativă)

  from Unu pe Trotus https://ift.tt/HMcg67D
  via IFTTT

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img