More
  AcasăActualitateGimnastica: Centrul Național Olimpic renăscut, sub conducerea antrenoarei Ileana Hrișcă, în inima...

  Gimnastica: Centrul Național Olimpic renăscut, sub conducerea antrenoarei Ileana Hrișcă, în inima Oneștiului!

  Data de 11 ianuarie 2024 marchează un moment de renaștere pentru Sala de gimnastică „Nadia Comăneci” din Onești, care și-a redeschis cu fast ușile pentru micile campioane naționale. După o pauză de 7 ani, Centrul Național Olimpic pentru Junioare de la Onești a fost reorganizat, aducând cu el o atmosferă plină de emoție și anticipare.

  Într-o dimineață plină de timiditate și emoție, micile gimnaste, însoțite de părinți și antrenori, au pășit cu încredere în centrul bazei sportive de la CSM Onești. Cele șapte talentate micuțe campioane care alcătuiesc lotul Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Onești sunt:

  • Bădic Adelina Ioana – CSM ONEȘTI
  • Buturugă Daria Maria – CSS FOCȘANI
  • Cerguță Maria Elena – SCM BACĂU
  • Cristea Sara Ioana – CSM ONEȘTI
  • Holban Bianca Elena – CSS FOCȘANI
  • Popirlan Andreea Denisa – CSS FOCȘANI
  • Tănase Daria Ștefania – CSM ONEȘTI

  Echipa de antrenori, condusă de Ileana Hrișcă de la CSM Onești, este pregătită să îndrume și să dezvolte această nouă generație de sportive. Împreună cu Florin Uzum de la CS FARUL CONSTANȚA, Dan Vulcan de la CSS FOCȘANI, medicul Alexandru Costea și asistenta medicală Cristina Scânteie, acești profesioniști sunt dedicați creșterii valorii și performanței echipei.

  Inițiativa de reînființare a Centrului Național Olimpic pentru Junioare de la Onești a fost susținută cu pasiune de către Ingrid Istrate, directorul CSM Onești și secretarul general al Federației Române de Gimnastică. Cu dorința de a opri declinul gimnasticii românești, Istrate a avut un rol crucial în transformarea acestei idei în realitate.

  “Avem încredere în acest colectiv care va ghida și va dezvolta valoarea acestui nou lot de sportive. Dorim ca aceste micuțe gimnaste să atingă culmile performanței și să facă parte din echipa olimpică din 2028, direct din sala „Nadia Comăneci” de la Onești”, a declarat Ingrid Istrate.

  Această nouă etapă în gimnastica oneșteană și românească a fost întâmpinată cu entuziasm de către Inspectoratul Școlar Județean Bacău și conducerea Liceului cu Program Sportiv „Nadia Comăneci”. Fetele vor primi sprijinul necesar pentru a îmbina cu succes educația școlară cu antrenamentele sportive.

  Bine ați venit, micuțelor campioane! Avem încredere că veți duce mai departe tradiția gimnasticii românești la nivel internațional!

  sursa Unu pe Trotus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img