More
  AcasăActualitateDorinel Umbrărescu, EROU ECONOMIC: personalitatea anului 2023 pentru Drumul Expres Craiova –...

  Dorinel Umbrărescu, EROU ECONOMIC: personalitatea anului 2023 pentru Drumul Expres Craiova – Pitești!

  Magnatul Dorinel Umbrărescu, cunoscut pentru implicarea firmelor sale în construcția drumului expres Craiova-Pitești (DEx 12), va fi onorat la Slatina cu titlul de “Personalitatea anului 2023 în economie”. Firmele lui Umbrărescu au finalizat deja două tronsoane ale acestui drum, totalizând 70 km, ambele finalizate înainte de termenul contractual. Cel de-al treilea tronson, Colonești-Pitești, este, de asemenea, în curs de execuție de către conglomeratul său de firme (UMB, Technostrade, SA&PE).

  Evenimentul de premiere va coincide cu sărbătorirea a 656 de ani de la prima atestare documentară a orașului Slatina și va include recunoașterea mai multor personalități alături de omul de afaceri băcăuan. Umbrărescu va primi distincția pentru “contribuția sa la dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Olt”. Gala Laureaților este programată pentru perioada 20-24 ianuarie.

  În ceea ce privește stadiul actual al drumului expres Craiova-Pitești, lotul 1 Craiova-Balș se află în construcție, fiind gestionat de o asociere condusă de o firmă turcă. Loturile 2 și 3 (Balș-Slatina și Slatina-Colonești), realizate de firmele lui Umbrărescu, sunt deja deschise circulației. Lotul 4 Colonești-Pitești, de asemenea, în responsabilitatea firmelor sale, are termen contractual de finalizare în decembrie 2024 și pare să își mențină graficul, după depășirea unor obstacole anterioare. (foto: imagine ilustrativă)

  sursa Unu pe Trotus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img