More
  AcasăActualitateBucurie în Culorile Oneștiului! Echipa de Handbal Junioare 3 de la OK...

  Bucurie în Culorile Oneștiului! Echipa de Handbal Junioare 3 de la OK SPORT a triumfat la Transilvania Winter Cup, Brașov!

  În inima Oneștiului, s-a născut o adevărată forță: echipa de handbal junioare 3 de la OK Sport a dominat a doua ediție a prestigiosului turneu juvenil Transilvania Winter Cup de la Brașov, desfășurat în perioada 12-14 ianuarie. Junioarele 4 au crescut în valoare, luptându-se cu onoare în același turneu.

  Junioarele 3, fruntașe în Seria A a Campionatului Național de Handbal, au făcut senzație la Transilvania Winter Cup, în grupa B, înfruntând echipe precum CSȘ Craiova, Unirea Slobozia și CSȘ 2 București. Cu victorii spectaculoase, au asigurat un loc în finala turneului, unde au învins cu mândrie echipa Arsenal Tăureni, cucerind astfel titlul la categoria lor de vârstă.

  Performanțele individuale nu au fost uitate, iar sportivele de la OK Sport Onești, Calapod Alexia și Luca Sara Ioana, au fost recunoscute drept cel mai tehnic jucător, respectiv golgeterul competiției.

  Rezultatele junioarelor 3 au fost impresionante:

  • ACS OK Sport Onești – CSS Craiova 37-18
  • ACS OK Sport Onești – CSS 2 București 32-14
  • Unirea Slobozia – ACS OK Sport Onești 24-33
  • Arsenal Tăureni – ACS OK Sport Onești 18-26

  Echipa junioarelor 3 include talente promițătoare precum Enea Miruna, Calapod Alexia, sau Luca Elena, care au demonstrat curaj și determinare în fiecare meci.

  Junioarele 4 de la OK Sport Onești au evoluat în grupa B, unde au obținut o victorie și două înfrângeri, marcându-se prin spiritul lor competitiv și evoluția constantă.

  Rezultatele junioarelor 4 au fost:

  • ACS OK Sport Onești – Viitorul Oțelul Galați 16-18
  • Omer Constanța-ACS OK Sport Onești 11-12
  • Cs Câmpina – ACS OK Sport Onești 27-17
  • Ariceștii Rahtivani – ACS OK Sport Onești 16-8

  Antrenorul OK Sport Onești, Prof Adrian Sava, a subliniat importanța participării la acest turneu, oferind o perspectivă benefică în perspectiva reluării campionatului: “Participarea la această competiție amicală ne ajută să ne creștem nivelul de joc și să identificăm punctele unde mai avem de lucrat sub aspect fizic, tehnic și tactic.”

  Cu trofeul Transilvania Winter Cup la junioarele 3 în palmares, OK Sport Onești privește spre viitor cu încredere și ambiție. Mulțumim părinților pentru susținerea necondiționată!

   

  sursa Unu pe Trotus

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Must Read

  spot_img